Je bent hier
Home Blog Winter ALV 2018

LAKS nieuws

Winter ALV 2018

Winter ALV 2018, wat is er gebeurd?!

Afgelopen vrijdag hebben we alweer de winter algemene ledenvergadering gehad. Het was een korte, krachtige en gezellige ALV, waar veel besproken is. Ook hebben we nieuwe leden in de voortgangscommissie en is de werkwijze van de SoCo ingestemd! De belangrijkste dingen nog even op een rij:

VoCo

Voor de voortgangscommissie zijn twee nieuwe leden verkozen! Na veel aanmeldingen van mensen zijn Soesha Sandker & Lucas van de Vijver door de leden gekozen als voco-leden. Zij zullen dus een jaar lang het bestuur gaan controleren namens de ALV. Lizelot van den Berg en Jona Wolff maken hun termijn van een resterend half jaar af. Mocht je nou contact willen met de voco, kan je ze altijd een mailtje sturen op voco@laks.nl.

Werkwijze SoCo

De sollicitatiecommissie heeft hun werkwijze voor het zoeken van een nieuw bestuur gepresenteerd en die is met veel tevredenheid van de leden ingestemd. Zij hadden dan ook het pizza-panel geraadpleegd voor een profielschets van het bestuur. Wil jij je nou aanmelden voor het bestuur van volgend jaar? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een melding wanneer de aanmeldingen open zijn!

Debat

Onze Rieuwert heeft ook een lekker debat geleid op de ALV. Echt mooi om te zien hoe fanatiek jullie waren over de onderwerpen. Vooral de stelling over het bijzonder onderwijs leverde een lekker onderwijsdebatje op. Zitten zeker ook een aantal debattalentjes bij.

Volgend ALV?!

De volgende ALV vindt plaats op 14/15 april! Hier wordt onder andere het nieuwe bestuur gekozen. Bijzijn is meemaken! Meld je aan via www.laks.nl/alv

DELEN: