Pizza panels

Wil jij ook je mening geven over verschillende onderwerpen binnen het voorgezet onderwijs, andere scholieren ontmoeten en natuurlijk pizza eten? Kom dan naar onze pizza panels!

Hier komen scholieren bij elkaar om mee te praten en hun mening te laten horen over het onderwijs. Los van dat dit super interessant is, hebben we het ook heel gezellig met elkaar. Na afloop wordt er pizza gegeten en sluiten we onder het genot van een drankje de avond af.

Voor vragen over de pizza panels kun je altijd contact opnemen met Emma via emma@laks.nl!

De data voor schooljaar 2023-2014 zijn:

15 september

6 oktober

20 oktober

10 november

8 december (Paarse vrijdag)

19 januari

23 februari

15 maart

19 april

14 juni

 

Vmbo&PrO pizza panel

Een paar keer per jaar organiseert het LAKS een pizza panel speciaal voor vmbo- en PrO-scholieren. Samen met leerlingen uit leerlingenraden van andere scholen praten we tijdens het pizza panel over jullie leerlingenraad, jullie school én over het onderwijs in het algemeen. Natuurlijk eten we daarna pizza!

De data voor deze panels vind je op deze pagina. Hier vind je ook steeds de nieuwe aanmeldlink voor elk panel. Je kunt ook onze Instagram in de gaten voor de aanmeldlink.

Voor meer informatie over het vmbo- en PrO pizza panel, kun je een mail sturen naar algemeen bestuurslid Kars Rademakers: kars@laks.nl. 

Meer activiteiten?

Kom naar de ALV!