Bestuur

Het is de taak van het LAKS-bestuur om op te komen voor de belangen van alle scholieren in het voortgezet onderwijs. Het bestuur bestaat dit jaar uit (v.l.n.r.) Jonas, Lelie, Emma, Rafke, Niels, Kars & Dada. 

Rafke Hagenaars

 Hallo! Mijn naam is Rafke Hagenaars. Ik ben 17 jaar en dit jaar voorzitter van het LAKS.

Ik zit in Breda op school, waar ik het vwo volg. Ook ben ik actief in de leerlingenraad en (gemeenschappelijke)medezeggenschapsraad. 

Dit jaar zal ik mij binnen het LAKS bezighouden met de communicatie richting de media en politiek. Daarnaast zal ik me bezighouden met de portefeuilles medezeggenschap en internationale relaties.

Persvragen en interviewverzoeken mogen aan Rafke worden gericht, met eventueel een cc naar beleidsmedewerker Sharon Chamman op sharon@laks.nl.

Mobiel: +31 6 42604487

Emma Cai

Hoi hoi! Mijn naam is Emma Cai en ik ben secretaris van het LAKS. Ik ben 17 jaar oud en ik zit in Eindhoven op school. Dit jaar ga ik me vooral bezighouden met de portefeuilles prestatiedruk, onderwijsaanbod en ledenbinding. Daarnaast zorg ik ook voor de sociale media.

In mijn vrije tijd tennis en dans ik graag. Ik vind het ook leuk om creatief bezig te zijn, met vrienden af te spreken en een gezellig praatje te maken.

Heb je vragen of wil je iets laten weten? Stuur me gerust een appje of mailtje!

Je kunt me bereiken via:

E-mail: emma@laks.nl

Niels Schipper

Hey! Mijn naam is Niels Schipper en ik ben de penningmeester van het LAKS. Ik zit in 6 vwo in Enkhuizen. Naast het LAKS ben ik op school actief in de leerlingenraad en in de medezeggenschapsraad. Naast mijn penningmeesterschap zal ik mij voornamelijk bezighouden met de LAKS-monitor, onderwijskwaliteit, schoolloopbaan, medezeggenschap en VMBO & Pro. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar muziek te luisteren, voornamelijk in de vorm van platen, en van andere gezelligheid. Ik kijk er ontzettend naar uit om de belangen van scholieren te mogen behartigen en mijzelf in te zetten voor de vereniging.

Voor vragen, ideeën of andere opmerkingen mag je altijd contact met me opnemen!

E-mail: niels@laks.nl

Dada Amoilafoe

Hallo! Mijn naam is Dada Amoilafoe, ik ben 18 jaar en ik ben dit jaar algemeen bestuurslid bij het LAKS. Ik woon in Almere en zit op het vavo in Amsterdam. Ik heb hier de havo afgerond en ben nu doorgestroomd naar het vwo. 

Ik ben al een tijdje actief betrokken in het vertegenwoordigen van scholieren, met name bij het LAKS, waar ik vorig jaar in de VoCo (Voortgangscomissie) heb gezeten en dit jaar dus een bestuursjaar doe. Ik ga mij dit jaar vooral bezighouden met de portefeuilles: onderwijsaanbod, onderwijskwaliteit en internationale relaties. 

In mijn vrije tijd sport ik graag, daarnaast lees ik veel of spreek ik af met vrienden.

Stuur mij gerust een appje of mailtje, of bel me, als je ideeën hebt of gezellig wil praten!

E-mail: dada@laks.nl

Lelie van Haagen

 

Hoi! Ik ben Lelie van Haagen en ik ben dit jaar algemeen bestuurslid bij het LAKS. Ik ben 16 jaar oud en woon in Hilversum. Daar zit ik op school in 6 vwo. Dit jaar ga ik aan de slag met de portefeuilles: kansenongelijkheid, schoolloopbaan en leerlingenwelzijn. Daarnaast zal ik de Sollicitatiecommissie (SoCo) oprichten en begeleiden.

Vorig jaar was ik al actief in de Voortgangscommissie (VoCo) van het LAKS, en in de leerlingenraad, medezeggenschapsraad en de journalistieke commissie van mijn school, en in de Jongerenraad bij NCJ. In mijn vrije tijd schrijf ik gedichten, maak ik muziek, sport ik graag en spreek ik af met vrienden. Met enthousiasme vertegenwoordig ik dit jaar alle Nederlandse scholieren en zet ik me in voor de vereniging!

Als je vragen of ideeën hebt, stuur me dan zeker een mailtje of appje!

E-mail: lelie@laks.nl

Jonas Meinderts

Hoi! Mijn naam is Jonas Meinderts, ik ben 17 jaar, zit in de 6e klas in Den Haag en ben dit jaar een van de vier algemeen bestuursleden van het LAKS. Ik ga me komend jaar onder andere bezighouden met de portefeuilles kansenongelijkheid, leerlingenwelzijn, prestatiedruk en inclusief onderwijs. Daarnaast ga ik aan de slag met de LAKScast en de Taalgids.

Op school ben ik ook actief betrokken, bijvoorbeeld bij de GSA, de debatclub en de leerlingenraad. In mijn vrije tijd speel ik gitaar, kook ik veel en hou ik van voetbal (AJAXXX). Van een goed boek ben ik ook niet weg te slaan en als ik eens de inspiratie heb, schrijf ik wel eens gedichten.

Voor vragen, ideeën of een goed gesprek ben ik altijd bereikbaar via app, bellen of mail!

E-mail: jonas@laks.nl

Kars Rademakers

 Hoi! Ik ben Kars Rademakers, algemeen bestuurslid bij het LAKS. Ik ben 16 jaar oud en zit in 4 vmbo op school in Roosendaal. Dit jaar zal ik me bezighouden met de portefeuilles vmbo & pro, en inclusief onderwijs. Daarnaast zal ik me bezighouden met het sociale media team, de podcast en de Taalgids. Op mijn eigen school ben ik actief geweest als voorzitter van de leerlingenraad en als lid van de medezeggenschapsraad. In mijn vrije tijd fiets ik graag en kook ik.

Schroom niet om contact met me op te nemen voor vragen of opmerkingen! Dat kan via de telefoon, WhatsApp of e-mail.

E-mail: kars@laks.nl

Wil jij ook actief worden bij het LAKS?

Kijk hier hoe je dat doet!