Je bent hier
Home Blog Nieuw LAKS-bestuur verkozen

LAKS nieuws

Nieuw LAKS-bestuur verkozen

Op de digitale ledenvergadering van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) hebben leden hun vertrouwen gegeven aan een nieuw bestuur. Dit nieuwe bestuur zal in juni ingewerkt worden. Vanaf juli zullen zij het stokje overnemen van het huidige bestuur.

 

 

De volgende scholieren zijn verkozen om alle middelbare scholieren een jaar lang te gaan vertegenwoordigen: Nienke Luijckx (Amersfoort) als voorzitter, tevens algemeen bestuurslid in het huidige bestuur, Bennie Neplenbroek (Heino) als secretaris, Jorrit Koster (Leidschendam) als penningmeester en Yusra Sayed (Krommenie), Kiki Ritmeijer (Empel), Pieter Regoort (Terneuzen) en Myriam van de Wiel (Amersfoort) als algemeen bestuursleden.

Komend voorzitter Nienke Luijckx is erg blij met het vertrouwen van de leden: ‘We zijn blij dat de leden in deze crisissituatie hun vertrouwen online in ons hebben uitgesproken. De komende periode zullen we gebruiken om de plannen voor komend schooljaar te maken. Op deze manier hopen we de belangen van de Nederlandse scholier volgend jaar optimaal te kunnen behartigen.’ Huidig LAKS-voorzitter Pieter Lossie: ‘We zullen als huidig bestuur veel tijd investeren in een goede overdracht, zodat dit nieuwe bestuur vanaf juli snel van stapel kan lopen om de belangen van middelbare scholieren te behartigen. Die snelheid is zeker in deze coronatijd van groot belang.’

DELEN: