Je bent hier
Home Blog Kom je ook naar onze MR-cursus?

LAKS nieuws

Kom je ook naar onze MR-cursus?

Wanneer je in de leerlingenraad of in de medezeggenschapsraad van jouw school zit, kan het helpen om te kijken hoe jullie als raad het allerbeste kunnen werken zodat je optimaal gebruik kan maken van het medezeggenschapsrecht dat je hebt.

Beste medezeggenschapsraad, Wanneer je in de leerlingenraad of in de medezeggenschapsraad van jouw school zit, kan het helpen om te kijken hoe jullie als raad het allerbeste kunnen werken zodat je optimaal gebruik kan maken van het medezeggenschapsrecht dat je hebt. Het LAKS heeft dan ook een training ontwikkeld die dieper zal ingaan op het thema medezeggenschap: wat betekent medezeggenschap nou ook alweer precies, en hoe is het in de wet opgenomen? En, minstens zo belangrijk, hoe kan je deze wetten in de praktijk toepassen en er je voordeel mee doen? En welke skills zijn handig om te ontwikkelen? Met deze training zal jullie raad niet alleen en professionaliseringsslag maken, maar zal ook de brug tussen de leerlingenraad en de medezeggenschapsraad een meer duidelijke vorm krijgen.

Lijkt jullie dit wel wat? Meld je dan snel aan voor de aankomende MR-cursus van het LAKS op 5 en 6 februari! Klik hier voor het aanmeldformulier.

Groetjes,

LAKS

DELEN: