Ambassadeur worden?

Ambassadeur zijn in het kort

Ben jij een beetje mondig en houdt je wel van een discussie? Of ben jij een heuse debattijger? Dan is dit iets voor jou! In april organiseren wij een debatwedstrijd over het onderwijs. Onder leiding van Jort Kelder worden jullie

 

Als ambassadeur van het LAKS ondersteun jij de vereniging in het werven van leden, het motiveren van leden om langs te komen en de versterking en verbreding van de connectie tussen LAKS en leerlingenraad. Het is dus een unieke kans om je extra in te zetten voor de vereniging! Momenteel zijn wij op zoek naar 4 ambassadeurs voor de pilotversie.

Bezigheden

Als ambassadeur is het de bedoeling dat jij ongeveer één keer in de twee weken langs een school gaat om daar te vertellen over wat het LAKS is, waar het LAKS zich mee bezig houdt en aan wat je allemaal kan deelnemen als scholier. Je moet dus sociaal aangelegd zijn, een vlotte babbel hebben en goed voor groepen kunnen spreken. Denk jij dat je het in je hebt? Solliciteer dan nu!

Sollicitatieprocedure

Wil jij graag ambassadeur worden? Schrijf je dan vóór 13 februari 23:59 in!

 

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

Ronde 1: Aanmeldronde

Ronde 2: Kennismakingsgesprekken – 15 februari, 17:00 aanwezig voor het pizza panel (Houd deze dag dus vrij!)

Solliciteer nu!

Pas op! Deadline: Woensdag 13 februari om 23:59

 

Stap 1 – Download het aanmeldformulier.

Hier heb je ‘m.

Stap 2 – Vul je gegevens in!

 

    Dubbel check: heb je het document bij Stap 1 ingevuld met je gegevens?

    Het LAKS verzamelt bovenstaande gegevens voor het verwerken van je sollicitatie. Hierbij is ons Privacybeleid van toepassing (zie onderaan). Allemaal niet zo spannend hoor: we doen dit om jouw gegevens goed te beschermen.

    We sturen je een bevestigingsmail. Het kan zijn dat die mail in je Spam/Ongewenste Mail terecht komt!

     

    Hier vind je ons Privacybeleid.