Je bent hier
Home Agenda Lente ALV
Loading Agenda items

Event

« All Agenda items

  • This agenda item has passed.

zo 10 apr - ma 11 apr

Details

Start:
zo 10 apr
End:
ma 11 apr

Lente ALV

Zondag 10 en maandag 11 april organiseert het LAKS weer een algemene ledenvergadering (ALV)! Wil jij als lid van het LAKS, samen met andere scholieren uit het hele land, meepraten over het onderwijs en de vereniging? Meld je dan nu aan via dit aanmeldformulier! Ook als je geen lid bent van het LAKS ben je van harte welkom, en neem vooral al je vrienden mee.

Op de ALV gaan we het onder andere hebben over de bestuursverantwoording van het bestuur, is er ruimte voor moties en amendementen, en zal de voordracht van het kandidaatbestuur zijn! Meer informatie over het programma volgt in de reader, die je, wanneer je je hebt aangemeld, een week voor de ALV toegestuurd zal krijgen.

De ALV zal fysiek plaatsvinden in Amsterdam. Het is een tweedaagse ALV. Dit betekent dat de ALV op 10 april rond 13.00 uur begint, er de mogelijkheid is om te overnachten, en de ALV op 11 april tot ongeveer 17.00 uur zal duren. Je kan er voor kiezen om alleen op 10 april te komen, of alleen op 11 april. Het leukste is natuurlijk als je twee dagen kan komen, we overnachten met z’n allen in StayOkay Amsterdam Vondelpark. Voor de overnachting vragen we een bijdrage van vijf euro. Wanneer dit net iets te veel is, kun je altijd even contact opnemen. Dat is geen probleem.

We zullen ons uiteraard houden aan de dan geldende coronamaatregelen. Zoals het er nu naar uitziet, zal er geen afstand gehouden hoeven worden, en zullen we ook niet vragen naar een QR-code in de CoronaCheck app.

Wanneer je je aanmeldt, zullen we in de weken voor de ALV alle overige informatie naar je toe mailen! Bij vragen kun je altijd Skye, de secretaris, een appje sturen naar 06 15960102 of een e-mail naar skye@laks.nl.

We hopen dat je erbij bent!

 

 

Deel dit bericht
DELEN: