Wij zoeken vakexperts!

De centrale examens komen er weer aan!

Dat betekent dat wij in de examenperiode (en tijdens de praktijkexamens!) weer klaarstaan voor alle eindexamenkandidaten die een klacht hebben over hun examens. We kunnen dit niet alleen, daarom hebben we jouw hulp nodig!

Ben jij sterk in wiskunde? Of doceer je geschiedenis?

We zoeken scholieren, studenten en docenten die ongelofelijk goed zijn in een bepaald examenvak. Tijdens de examens krijgen we namelijk grote hoeveelheden klachten die we niet allemaal zelf op juistheid kunnen controleren. Daarom stellen we een team van “experts” samen die ons daarbij kunnen helpen. Als je je aanmeldt voor het team zijn er twee verschillende taken die je zou kunnen krijgen.

  1. Je ontvangt nadat het examen is afgerond een mail met daarin de link naar het examen. Dit examen scan je door op eventuele foute formuleringen, inhoudelijke fouten. Vervolgens stuur je je eerste indruk naar het LAKS!
  2. Je ontvangt enkele uren nadat het examen is afgerond een kleine selectie inhoudelijke vragen waarvan wij denken dat ze gegrond zijn. Je controleert deze vervolgens op juistheid en stuurt jouw bevinding naar het LAKS!

Lijkt jou dit leuk?

Meld je dan aan via dit formulier! Dan nemen we contact met je op. Hopelijk help je ons uit de brand!