35 jaar LAKS!

Het LAKS bestaat dit jaar 35 jaar! Dit willen we natuurlijk graag met jullie vieren. Daarom nodigen we jullie van harte uit om op 31 januari 2020 naar ons evenement te komen! Inschrijven kan via de link onder de pagina.

Wat gaan we doen?

Om ons lustrum te vieren, organiseren we een interactief congres met toffe sprekers en een feestelijke borrel waar we onder andere terugblikken op de geschiedenis van het LAKS!

We organiseren ons congres in het New World Campus in Den Haag. Het adres is Spaarneplein 2, 2515VK Den Haag. De New World Campus ligt op 7 minuten lopen van Den Haag Centraal. Tram 17 pendelt vertrekt vanaf zowel Den Haag Centraal als Hollands Spoor en stopt nagenoeg voor de deur. De locatie is ook met de auto goed te bereiken en er zijn 50 gratis parkeerplaatsen op het terrein van het New World Campus.

Programma

  • 12:30 – 13:00: Inloop en ontvangst
  • 13:00 – 14:45: Eerste deel congres
  • 14:45 – 15:15: Smakelijke pauze
  • 15:15 – 17:00: Tweede deel congres
  • 17:00 – 18:00: Afsluitende borrel

Voor scholieren worden de reiskosten vergoed. Hier is het declaratiereglement van toepassing. Toeslagen op bijvoorbeeld speciale reizen of een papier treinkaartje kunnen niet worden gedeclareerd. Probeer op de goedkoopst mogelijke manier te reizen, bijvoorbeeld met een dagretour uit de NS Spoordeelwinkel.

Aanmelden?

Het lustrum vindt plaats op 31 januari 2020. De aanmeldingen voor het lustrum zijn geopend! Hou onze site en sociale media in de gaten voor alle updates rondom het lustrum! Voor vragen omtrent het lustrum kun je contact opnemen met Corlien Douma.

 

Ben je scholier? Dan kan je je aanmelden via dit formulier.

Bent u externe partner, oud-medewerker of oud-bestuurder van het LAKS? Dan kunt u zich aanmelden via dit formulier.