Het bestuur

Het LAKS-bestuur behartigt de belangen van alle scholieren in het voortgezet onderwijs. Het bestuur bestaat dit jaar uit: (vlnr) Kiki, Pieter, Bennie, Nienke, Jorrit, Myriam en Yusra.

 

 

Nienke Luijckx

 

Hallo! Ik ben Nienke, 17 jaar en dit jaar voorzitter van het LAKS. Ik zit op school op het Vathorst College in Amersfoort. Aankomend jaar zie ik erop toe dat de mening van scholieren wordt gehoord in de politiek, media en op scholen. Ook is het mijn taak om te zorgen voor een goed functionerend bestuur. Ik vind het belangrijk dat we werken aan een onderwijsvorm, waarbij iedere leerling gehoord wordt en de kwaliteit van het onderwijs voorop blijft staan.

Persvragen en interviewverzoeken mogen worden gemaild naar
nienke@laks.nl en eventueel cc naar info@laks.nl.
Nienke is ook telefonisch bereikbaar via +31 6 42604487

Bennie Neplenbroek

 

Hoi! Mijn naam is Bennie Neplenbroek, secretaris van het LAKS. Ik ben 18 jaar oud en ik woon in Heino. Naast zaken zoals ledenbinding, ga ik me aankomend jaar bezig houden met de portefeuilles onderwijskwaliteit en schoolloopbaan. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek en vermaak ik me vaak met een goed boek. Ik kijk ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en om me te kunnen inzetten voor leerlingen. Mocht je hierover vragen of juist input hebben, aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen!

E-mail: bennie@laks.nl
Mobiel: +31 6 15960102

Jorrit Koster

 

Hi! Mijn naam is Jorrit Koster en ik ben dit jaar penningmeester van het LAKS. Ik zit in de 6e klas op het Gymnasium Novum in Voorburg. Ik zal mij dit jaar hard maken voor de zaken medezeggenschap, passend onderwijs, maatwerk en schoolklimaat. Ik ben de laatste jaren actief geweest in de medezeggenschapsraad van mijn school en ik ben zo ook in contact gekomen met het LAKS. In mijn vrije tijd neem ik deel aan debatten en chill ik graag met mijn vrienden. Als je vragen of ideeën hebt over mijn portefeuilles, app me vooral.

E-mail: jorrit@laks.nl
Mobiel: +31 6 41820631

Yusra Sayed

 

Hey! Mijn naam is Yusra Sayed, algemeen bestuurslid van het LAKS-bestuur. Ik ben 16 jaar oud en zit in 4T in Krommenie op school. Ik ga mij dit jaar vooral bezig houden met de portefeuilles socials en VMBO & PRO. De laatste paar jaren heb ik ervaring opgedaan in onder andere de leerlingenraad, de medezeggenschapsraad en de ondernemingsraad. Ik kijk er naar uit om mij dit jaar keihard in te zetten voor deze vereniging en om de belangen van de leerlingen te behartigen!

E-mail: yusra@laks.nl
Mobiel: +31 6 15960101

Kiki Ritmeijer

 

Hi! Ik ben Kiki, 16 jaar oud en ik woon in Empel: een dorpje vlakbij ’s-Hertogenbosch. Ik heb al veel ervaring mogen opdoen in de medezeggenschapsraad en de leerlingenraad van mijn school. Daarnaast zat ik vorig jaar in de voortgangscommissie (VoCo) van het LAKS. Als algemeen bestuurslid mag ik me dit jaar inzetten voor leerlingenwelzijn en toetsen & examens. Ook heb ik wat leuke ideetjes voor de socials. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, wandel ik met mijn hond of ben ik creatief bezig. Daarnaast ben ik vaak te vinden in de sportschool en hou ik wel van een feestje. Als je vragen of ideeën hebt kun je mij altijd appen, bellen of mailen. Ik hoop jullie snel te zien op een van onze toffe ledenactiviteiten!

E-mail: kiki@laks.nl
Mobiel: +31 6 15960103

Myriam van de Wiel

 

Hé! Ik ben Myriam van de Wiel, 17 jaar oud en ik kom uit Amersfoort. Afgelopen jaar ben ik geslaagd voor de HAVO op Het Nieuwe Eemland en dit jaar zet ik de strijd voort op het VWO. Als algemeen bestuurslid ga ik mij de aankomende tijd inzetten voor de portefeuilles innovatie & digitalisering en vakinhoud. Daarnaast organiseer ik dit jaar de Eindexamenklachtenlijn. Naast het LAKS vind ik het leuk om te voetballen, te tennissen, speel ik gitaar en chill ik vaak met vrienden. Voor ideeën, vragen of om gewoon even te kletsen, kun je mij altijd appen of mailen!

E-mail: myriam@laks.nl
Mobiel: +31 6 42604486

Pieter Regoort

 

Hoi! Ik ben Pieter, dit jaar algemeen bestuurslid bij het LAKS. Ik ben 18 jaar oud en ik zit in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen) op school. Aankomend jaar doe ik eindexamens. Daarnaast ga ik me vooral bezig houden met de portefeuilles kansongelijkheid, krimp & fusie, VAVO en internationaal. In mijn vrije tijd sport, lees en reis ik graag. Bij vragen of ideeën, ben ik altijd telefonisch of via mail bereikbaar. Maar ook als je mij een leuk nummer of een goed boek kunt aanraden, hoor ik dat graag!

E-mail: pieter.regoort@laks.nl
Mobiel: +31 6 41820590