Het bestuur

Het LAKS-bestuur behartigt de belangen van alle scholieren in het voortgezet onderwijs. Het bestuur bestaat dit jaar uit: (vlnr) Kiki, Splinter, Vincent, Jordy, Sanneke, Rieuwert, Bibi.

 

Jordy Klaas

Hé! Ik ben Jordy Klaas, 18 jaar oud en woon in het Twentse Oldenzaal! Dit jaar wil ik vooral de leerling goed vertegenwoordigen in de politiek en ervoor zorgen dat het LAKS daar echt gehoord wordt. Daarnaast is het komend schooljaar mijn taak om te zorgen dat alles binnen het bestuur vlekkeloos verloopt.

Jordy reist veel door het land, en vaak moet hij zelfs ergens overnachten omdat hij geen trein meer naar huis heeft! Wil je Jordy bereiken? Mail dan naar jordy@laks.nl 
Persvragen en interviewverzoeken mogen worden gemaild naar Jordy@laks.nl en Info@laks.nl. Via die weg ook telefonisch bereikbaar.

Sanneke Crezee

Hoi, ik ben Sanneke, 17 jaar jong, woon in Delft en zit op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Het komende jaar zal ik de rol van secretaris op mij gaan nemen. Als je vragen hebt over activiteiten en/of de organisatie van het LAKS, dan ben je bij mij dus aan het juiste adres. Als ik niet bezig ben met het LAKS, kan je mij waarschijnlijk op de tennisbaan of rond/op het toneel vinden. Verder ben ik niet vies van een discussie of debat, dus als je zin hebt om gezellig te discussiëren, dan kan dat natuurlijk ook!

E-mail: sanneke@laks.nl
Mobiel: +31 6 15960102

Vincent Vegt

Hi, mijn naam is Vincent Vegt en komend schooljaar ga ik met veel plezier mijn zesde jaar van het vwo op het Vathorst College te Amersfoort in. Op school heb ik de afgelopen jaren op veel terreinen ervaring op gedaan, denk hierbij aan; medezeggenschapsraad, leerlingenraad, feestcommissie, benoemingsadviescommissie etc. Als bestuurslid zou ik naast mijn taak als penningmeester dit jaar graag inzetten voor het verbeteren van het rekenonderwijs/rekentoets in Nederland.

Thuis woon ik met mijn moeder en mijn poes genaamd Oscar. Als je mij niet thuis kan vinden dan ben ik waarschijnlijk aan het hardlopen, feesten met mijn vrienden of aan het fotograferen. Ik heb erg veel zin om samen met het bestuur een heel jaar lang mij vol te mogen inzetten voor alle scholieren van Nederland.

E-mail: vincent@laks.nl
Mobiel: +31 6 41820631

Kiki Kuiphuis

Hey! Ik ben Kiki, een gymnasiumscholier van het CSG Liudger in Drachten. Als LAKS bestuurslid mag ik mij volgend jaar bezighouden met de portefeuilles inspectie, internationaal, passend onderwijs, LAKS-monitor (met Vincent) en medezeggenschap (met Sanneke). Ik vind het onwijs leuk om mij inhoudelijk te verdiepen in het onderwijs en wil me daarom volgend jaar graag inzetten voor kennisverspreiding en onderzoek. Ook wil ik mij hard maken voor thuiszitters en de kwaliteit van medezeggenschap. Ik kan uren doorpraten over onderwijs en ben daarom erg benieuwd naar jullie ervaringen. Graag ga ik hier met jullie over in gesprek. Naast onderwijs, kan je met mij ook altijd spreken over de Top2000 (dat jaarlijkse lijstje met oude muziek), Europese steden en Wie is de Mol?.

Heb jij vette ideeën over een van mijn portefeuilles? Of heb je zin om een gesprek te voeren over onderwijsinhoud? Spreek me aan of stuur een mailtje naar kiki@laks.nl.
Mobiel: +31 6 15960101

Splinter van Loon

Hehoi! Ik ben Splinter! Ik zit op het Willem de Zwijger College Bussum, waar ik ook woon (Bussum dan hè, niet op school). Ik hou heel erg van zingen, dansen en toneel spelen en houd mij er dan ook veel mee bezig, ook hockey ik nog maar ik en mijn team zijn zo triest dat er niet echt iets over te vertellen valt. Ik heb onwijs veel zin in mijn bestuursjaar, ik ga mij vol inzetten om het schoolklimaat op school te verbeteren, maar ik verheug me vooral op het ontmoeten van enthousiaste scholieren op de scholierencongressen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. Jij ook?

E-mail: splinter@laks.nl
Mobiel: +31 6 1590103

Bibi Reiniers

Hoi! Ik ben Bibi Reiniers, een 16-jarige scholier op het ATC in Hilversum! Ik heb ontzettend veel zin om de EEKL te runnen. Ook ben ik erg enthousiast om met de portofeuille VMBO & PrO te beginnen. Ik ben zelf een ontzettende film fan, zo zit ik dan ook bijna iedere avond in de bios!

E-mail: bibi@laks.nl
Mobiel: +31 6 46356565

Rieuwert Lekkerkerker

Hey! Mijn naam is Rieuwert Lekkerkerker en ik ben nieuw bestuurslid bij het LAKS! Ik zit op het RSG Magister Alvinus te Sneek, zelf woon ik in een kléin maar idyllisch dorpje genaamd Woudsend. Ik ben een grote liefhebber van de politiek, je kan me daarom ook midden in de nacht wakker maken voor een vurig debat. Aankomend jaar zal ik mij bezig houden met: LOB, Maatwerk en Excellentie, Krimp problematiek, Communicatie en Kansengelijkheid. Ik ga keihard mijn best doen om te zorgen dat er in het Nederlands onderwijs meer gelijke kansen komen! Ik heb er heel erg veel zin in om aan de slag te gaan! En kan niet wachten om jullie ideeën te horen, wees dus niet bang om me te berichten!

E-mail: rieuwert@laks.nl
Mobiel: +31 6 41820590