Terugkomdag MR-cursus

Terugkomdag MR-cursus

Heb jij de afgelopen tijd meegedaan aan de cursus voor leerlingen in de MR? Dan ben je vast met veel energie en vertrouwen aan de slag gegaan! Maar het kan natuurlijk altijd beter. Om het enthousiasme nog eens aan te wakkeren en nog meer te leren, organiseert het LAKS een terugkomdag voor deelnemers aan onze cursus. Tijdens deze dag halen we wat onderwerpen uit de cursus terug, maar gaan we ook meer de diepte in, bijvoorbeeld over het vertegenwoordigen van je achterban en het omgaan met financiële stukken. Verder maken we er vooral een leuke dag van, waarop je leerlingen uit MR’en uit heel Nederland ontmoet.

Over de terugkomdag

De terugkomdag vindt plaats op vrijdag 6 maart en wordt gehouden in Stayokay Bunnik. Deelname is gratis voor leerlingen die sinds september 2018 hebben meegedaan aan de tweedaagse MR-cursus van het LAKS. De reiskosten zijn voor je eigen rekening, maar je kunt de school vragen ook die kosten voor je te betalen.

In het formulier hieronder kun je je aanmelden.

Hier vind je de algemene voorwaarden.

Aanmelden voor de terugkomdag

    Jouw Gegevens

    Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen gedrag en acties (en dus niet de trainer of het LAKS). Bij noodgevallen kun je je richten tot het personeel van de StayOkay. In de StayOkay gelden de huisregels van StayOkay Bunnik.

    We sturen je een bevestigingsmail, maar het kan zijn dat die in je map Spam/Ongewenst komt. Kijk daar dus ook even! Heb je hem niet gehad? Mail dan naar mrcursus@laks.nl