MasterKlas

 

Er komt weer een MasterKlas op donderdag 14 maart! Meld je onderaan deze pagina aan.

Donderdag 14 maart 13:30

Drieharingstraat 6

3511BJ Utrecht

 

In de MasterKlas brengen we meerdere leerlingenraden samen, bespreken we school- en leerlingenraadproblematiek, doen we verschillende leerzame opdrachten en laten we je kennismaken met het LAKS. Wegens het succes van de vorige gaan we er snel nog een organiseren.

Na afloop van de Masterklas bleek dat veel leerlingen specifieke vragen hadden. In ons contactformulier vragen we je: “wat wil je leren?”. Geef er uitgebreid antwoord op, dan gaan wij kijken hoe we dat maximaal kunnen laten terugkomen in de training. In elk geval komt leren van andere raden aan bod.

De Masterklas is gratis voor leden. Niet-leden betalen de prijs voor een reguliere training (40,-) en hun eigen reiskosten. Je school hoort dit te betalen, want het trainen van leerlingen is belangrijk. Is je schoolleider daarvan niet overtuigd? Lees dit convenant even door en bespreek het met je schoolleider (hierin staat dat schoolleiders zorgplicht hebben leerlingenraden te faciliteren en te betalen voor scholing!). Lukt het niet, bel dan even met ons! Je mag met drie leden van je leerlingenraad komen, helaas is ons kantoor niet groot genoeg voor meer leden.

Meld je hier aan voor 7 maart!

 

Je mag met drie leerlingen per leerlingenraad komen.

 

1. Jullie school

2. Je mag met drie leerlingen van je leerlingenraad komen

Als jullie lid zijn, is de training gratis!

Het LAKS verzamelt bovenstaande gegevens voor het afhandelen van je aanmelding. Hierbij is ons Privacybeleid van toepassing (zie onderaan).

We sturen je een bevestigingsmail. Het kan zijn dat die mail in je Spam/Ongewenste Mail terecht komt!

 

Hier vind je ons Privacybeleid.