MasterKlas

 

Waar? Drieharingstraat 6, Utrecht 3511BJ

Wanneer? 13 december van 13:30 tot ongeveer 16:30

 

Leuk dat je interesse hebt in onze MasterKlas! In de MasterKlas brengen we meerdere leerlingenraden samen, bespreken we school- en leerlingenraadproblematiek, doen we verschillende leerzame opdrachten en laten we je kennismaken met het LAKS. Wegens het succes van de vorige gaan we er snel nog een organiseren.

Na afloop van de vorige Masterklas bleek dat veel leerlingen specifieke vragen hadden. Het programma voor de training op 13 december laten we dus afhangen van jullie vragen en behoeftes. In contactformulier vragen we je: “wat wil je leren”. Geef er uitgebreid antwoord op, dan gaan wij kijken hoe we dat maximaal kunnen laten terugkomen in de training. Het programma is dus nog wat open, maar zodra we beter weten wat jullie willen, komt er een duidelijker programma. In elk geval komt leren van andere raden aan bod.

De Masterklas is gratis voor leden. Niet-leden betalen de prijs voor een reguliere training (40,-) en hun eigen reiskosten. Je school hoort dit te betalen, want het trainen van leerlingen is belangrijk. Is je schoolleider daarvan niet overtuigd? Lees dit convenant even door en bespreek het met je schoolleider (hierin staat dat schoolleiders zorgplicht hebben leerlingenraden te faciliteren en te betalen voor scholing!). Lukt het niet, bel dan even met ons! Je mag met drie leden van je leerlingenraad komen, helaas is ons kantoor niet groot genoeg voor meer leden.

Komen jullie ook?

 

1. Jullie school

2. Je mag met drie leerlingen van je leerlingenraad komen

Als jullie lid zijn, is de training gratis!

Het LAKS verzamelt bovenstaande gegevens voor het afhandelen van je aanmelding. Hierbij is ons Privacybeleid van toepassing (zie onderaan).

We sturen je een bevestigingsmail. Het kan zijn dat die mail in je Spam/Ongewenste Mail terecht komt!

Hier vind je ons Privacybeleid.