Actief bij het LAKS

Het LAKS is een toffe organisatie. Wij zijn er namelijk niet alleen vóór scholieren, maar het bestuur en commissies worden ook gevuld dòòr scholieren.

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij het LAKS actief te worden. Dit kun je doen in o.a. een commissie (bv. sollicitatie- of eindexamencommissie) maar je kunt ook met een eigen plan komen! 

Enthousiaste mensen voor de commissies kunnen wij altijd gebruiken. Als je hierin geïnteresseerd bent, kun je mailen naar sanneke@laks.nl

 

Oproep: vmbo!
Zit jij op het vmbo en heb jij een mening over je onderwijs? Moet het anders, beter of is het zo goed? Het LAKS houdt zich actief bezig met het vmbo, en zoekt naar de mening van scholieren op het vmbo. Wil je weten wat we gaan doen? En belangrijker nog, wat jij kunt doen? Mail of bel naar Jordy of meld je hier aan voor de vmbo-crew.

Het examenteam
Het examenteam organiseert de wereldberoemde eindexamenklachtenlijn. Er moeten posters, telefoons en radiozenders geregeld worden. Ook moeten er weer duizenden scholieren uit de brand geholpen worden! Als je actief wil worden binnen het examenteam kun je een mailtje sturen naar examen[at]laks.nl. 

Eigen project
Heb je zelf een waanzinnig idee om de scholieren van Nederland te helpen? Word dan actief bij het LAKS en wij zoeken het nodige geld en mensen om je te helpen. Mail hiervoor met de secretaris.

Declaraties
Let op: Het is niet mogelijk losse tramkaartjes te declareren bij het LAKS. Tramkosten kunnen alleen nog gedeclareerd worden met een uitdraai van de transactiegegevens van niet-anonieme OV-chipkaarten.

Voor alle landelijke activiteiten waarvoor het bestuur de leden uitnodigt, kun je reis- en eventuele onkosten declareren. Dit tenzij het bestuur anders aangeeft! We gaan er echter wel vanuit dat je in eerste instantie de kosten bij je school probeert te declareren en daarna pas bij het LAKS. Zie voor meer informatie het declaratiereglement of mail naar info@laks.nl. Je kunt een ingevuld declaratieformulier opsturen naar het LAKS, t.a.v. financiële administratie, vergeet niet je bonnetjes/treinkaartjes e.d. bij te voegen!