Nieuws

12 February 2016

Online cursus voor leerlingenraden is begonnen!

Wil jij dat jullie schoolleiding beter naar de leerlingen luistert? Dan is de gratis online cursus ‘Samenspraak in onderwijs’ echt iets voor jou! Samen met de VO-academie leren wij jou en je schoolleiding  hoe je er samen voor zorgt dat jullie school de allerbeste én leukste van Nederland wordt!

Inhoud
Aan de hand van korte filmpjes en opdrachten leggen wij je uit hoe jij je stem kan laten horen! Zo leer je onder andere hoe  je scholieren enthousiast maakt voor de leerlingenraad, hoe je erachter komt wat er speelt op jouw school en hoe je een actieplan maakt! En het leuke is dat de schoolleiding ook meedoet. Want laten we eerlijk zijn, zij kunnen ook nog wel wat leren! Daarom leggen wij hen uit waarom het belangrijk is dat zij naar scholieren luisteren, waar zij op moeten letten als zij met scholieren praten en hoe zij het beste scholieren begeleiden!

Eigen tempo
Je doet dit allemaal in je eigen tijd en tempo (bijvoorbeeld tijdens een vergadering van de leerlingenraad) en je hoeft natuurlijk alleen de interessante onderwerpen te behandelen.

Aanmelden
Ben je nieuwsgierig of wil meedoen? Ga dan nu naar deze website!


Reageren?
Je e-mailadres wordt niet getoond. En we gaan netjes met je gegevens om!
Reacties: