Nieuws

1 August 2016

Laat jouw school shinen!

Als LAKS vinden wij het belangrijk dat iedereen kan zien wat voor toffe dingen er op scholen gebeuren. Want, hoe meer mensen weten wat er mogelijk is, hoe groter de kans dat meer scholen super toffe lessen gaan geven. Daarom zijn wij op zoek naar scholen die bijzondere dingen doen.

Doet jouw school gave dingen? Werken jullie bijvoorbeeld met projecten waarin verschillende vakken samenkomen? Of kan je uit heel veel verschillende vakken kiezen bij jou op school? Het kan ook zijn dat je bij jouw school echt heel goed wordt voorbereid op je vervolgopleiding en je misschien al wel vakken mag volgen op dat niveau!  Dan is het project Young Reporterz echt iets voor jou! Samen met de mensen van Onderwijs 2032 is het LAKS op zoek naar scholieren die willen laten zien dat jouw school zulke toffe dingen doet.

Wanneer je meedoet aan dit project krijg je in één dag een stoomcursus nieuws maken.  Onder begeleiding van het Pakhuis voor Onderwijsinnovatie maken jullie vervolgens een filmpje over jouw eigen school. Dit doe je in een groepje van maximaal 8 leerlingen, bijvoorbeeld de leerlingenraad. Met zijn allen gaan jullie in de hele school mensen interviewen en filmen om goed in beeld te brengen wat er nou precies gebeurt. Deze filmpjes worden vervolgens online geplaatst waardoor iedereen kan zien dat jullie school een voorloper op het gebied van onderwijs is! Uiteraard doen wij dit allemaal gratis!

De filmdagen vinden plaats in september. Wij regelen alles zodat jullie lekker bezig kunnen gaan tijdens de dag. Lijkt dit jou wat? Neem dan contact op met ons via info@laks.nl! Ook als je eerst meer informatie nodig hebt of gewoon nieuwsgierig bent zijn wij altijd bereikbaar voor jullie!

Check hier de informatiefolder!

Reageren?
Je e-mailadres wordt niet getoond. En we gaan netjes met je gegevens om!
Reacties: